Orozyme Bucco-Fresh

Tanden poetsen blijft altijd de beste manier om tandplaque vorming tegen te gaan en zo het ontstaan van tandsteen tegen te gaan. Indien u de tanden van uw hond echt niet kunt poetsen dan is er de optie om OROZYME® Bucco-Fresh te gaan geven.

Orozyme producthttp://www.dierengebit.nl/dierenverzekering.html

Orozyme bucco fresh werkt via het speekselOROZYME® Bucco-Fresh ....

Bij dieren die het poetsen niet toestaan kan OROZYME® Bucco-Fresh dagelijks aan het voeder toegediend worden. Het gemalen poeder op basis van een speciaal type algen werkt via het vasculair systeem (de bloedvaten) tot in de speekselklieren. Via het speeksel wordt de mondholte behandeld.

De slechte adem verdwijnt na 3 à 6 weken toediening: een eerste bewijs van verbetering van de mond- en tandhygiëne. In tweede instantie verweekt en verdwijnt de bestaande tandplak en kan de zachter geworden tandsteen gemakkelijker verwijderd worden door middel van poetsen.

Orozyme bucco fresh is een poeder dat door het eten gaat

OROZYME® Bucco-Fresh is een 100% natuurlijk product op basis van een speciaal type algen.

OrozymeBucco-Fresh bevat geen enkel ander product dat slechte adem of mond- en tandproblemen maskeert. Het gemalen poeder wordt gemakkelijk aan droog of nat voer toegevoegd. Het is zelfs een beetje eetlust opwekkend.

 


Wat is bacteriële tandplak en wat zijn de gevolgen?

Net zoals bij de mens is de vorming van bacteriële tandplak een continu proces in de mond. Het kan zich vasthechten op de tanden, het tandvlees en de tong en er slechte adem, tandvlees aandoeningen (bloedingen), tandsteen en parodontitis veroorzaken.

Wanneer hier niets aan gedaan wordt kan dit leiden tot hevige pijnen en vooral tot het vroegtijdig en onnodig verliezen van de tanden. Een regelmatige zorgvuldige reiniging verwijdert de bacteriële tandplak alvorens deze zich kan ophopen en ontstekingen of andere serieuze problemen aan tandvlees en tanden kan veroorzaken. Tandplak wordt na verloop van tijd omgezet in tandsteen en éénmaal gevormd, is dit zeer moeilijk te verwijderen. Tandplak wordt continu aangemaakt, zelfs al poetst men de tanden regelmatig. OROZYME Bucco-Freshhelpt u op een efficiënte en gemakkelijke manier om de mondhygiëne van uw huisdier te verbeteren.

Hoe is OROZYME Bucco-Fresh te gebruiken?

Voor de verdwijning van de slechte adem en de verwijdering van bestaande tandsteen, preventief vanaf de ontwikkeling van het definitieve gebit. Dagelijks te gebruiken.

Welke hoeveelheid dagelijks toedienen?

Wat is de gebruiksduur van een potje?

Dit is afhankelijk van het lichaamsgewicht van het dier. Bij kleine honden is de gebruiksduur van een potje van 40 gram ongeveer 8 maanden.

Orozyme bucco fresh dosering

Vanaf wanneer zijn de eerste verbeteringen merkbaar ?

Dit hangt af van een aantal factoren, waaronder de dikte van de aanslag, het individuele metabolisme en de samenstelling van het speeksel. De verdwijning van de slechte adem is meestal merkbaar na 3 à 4 weken gebruik.

 

Orozyme bucco fresh zit in een potje met een lepeltje erbij

ijn er bijwerkingen te verwachten?

Er zijn geen nevenwerkingen gekend. Evenwel mag Orozyme Bucco-Fresh niet gebruikt worden wanneer het dier behandeld wordt voor een te snel werkende schildklier (hyperthyroïdie) en dit omwille van het jodiumgehalte in het product.

Onze ervaring met dit product ….

Sinds 2009 behandelen we honden met OROZYME® Bucco-Fresh, we krijgen enthousiaste reacties van eigenaren over het product. Varierend van de hond stinkt niet meer uit zijn bek, tot de al gevormde tandsteen is veel makkelijker weg te halen. De beste reclame voor OROZYME® Bucco-Fresh is dat er eigenaren zijn die het potje opnieuw komen halen als het op is.

 

 

 

Joomla SEF URLs by Artio