De dierenartsen van Dierengebit

De dierenartsen van dierenkliniek wilhelminapark in utrecht

            Diane van Driel                              Marlies Schouten                                   Martin Vink                                        Evert-Jan de Boer                        

De dierenartsen van Dierengebit - Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht

Tandheelkundig dierenarts Evert-Jan de Boer

Evert-Jan de Boer heeft zich toegelegd op de tandheelkunde bij dieren. Door het volgen en geven van cursussen op dit gebied en het daarna in praktijk brengen en verder ontwikkelen door er veel ervaring in op te doen. Tegenwoordig geeft Evert-Jan de Boer lezingen en workshops voor andere dierenartsen, dierenarts assistentes en diergeneeskundige studenten op het gebied van tandheelkunde en andere onderwerpen. Hij mag zich geen dierentandarts (tandarts is namelijk een beschermd beroep) noemen maar wel: tandheelkundig dierenarts. Vooral op het gebied van katten, konijnen, cavia's en andere knaagdieren hebben wij ruime ervaring opgedaan in het behandelen van de gebitten van deze diersoorten. Door andere dieenartsen worden we gezien als specialist op het gebied van het gebit bij katten, konijnen en cavia's.

 

Dierenarts evert-jan de boer tandheelkundig katten dierenarts

 

Ons adres:

Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht

J.W. Frisostraat 1

Telefoonnummer 030 - 210 9000

 

Klik hier om verder te lezen op onze website Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht.

Website van de tandheelkundige dierenartsen van dierengebit

Het ontstaan van deze website www.dierengebit.nl ....

We hebben als dierenartsen in Utrecht van Dierenkliniek Wilhelminapark deze tandheelkundige site voor en over dieren gemaakt.

In 2004 zijn Dierenartsen Evert-Jan de Boer en dierenarts Maarten van den Heuvel begonnen met de website www.dierenkliniekwilhelminapark.nl en in 2005 met de tandheelkundesite www.dierengebit.nl. De sites zijn steeds uitgebreider geworden en we gebruiken ze vaak om aan onze klanten een diagnose of een behandeling te verduidelijken.

www.dierengebit.nl 2.0

Eind 2010 liepen we er tegenaan dat de site vernieuwd moest worden. Gelukkig was Maarten, na 2 jaar werkzaam te zijn geweest in nieuw Zeeland, weer in Nederland en hij had tijd om samen met Evert-Jan deze klus te klaren. De site is in een nieuw jasje gegoten en wordt in de komende tijd steeds verder aangepast en uitgebreid. Eind 2012 en 2013 is alles in een nog moderner jasje gestoken, als het goed is zult u het niet merken maar de site is naar de nieuwste Joomla versie gegaan.

Vragen ....

Mocht u na het lezen van onze pagina's op onze site vragen voor de tandheelkundig dierenarts of opmerkingen hebben over onze website dan kunt contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 - 210 9000.Bel voor een afspraak met een van onze assistentes

Mailen kan natuurlijk ook via het contact formulier: zie in de menubalk hierboven bij contact!

Afspraak maken ....

U kunt telefonisch een afspraak bij ons maken: 030 - 210 9000

Doorverwijzing ....

Als eigenaar kunt u direct een afspraak bij ons maken om langs te komen. Als u naar onze dierenkliniek wordt doorverwezen door uw dierenarts, wilt u dan de patiëntenkaart en eventueel gemaakte röntgenfoto's van uw huisdier meenemen.

Uw dierenarts krijgt van ons een verslag van de behandeling van uw huisdier per fax of per e-mail.

Bereikbaar met het openbaar vervoer ....

U kunt per auto naar ons komen (let op in de buurt is betaald parkeren met pinpas) of met het openbaar vervoer: bus lijn 8 rijdt vanaf het Centraal Station Utrecht langs ons. Voor meer informatie over deze bus klik hier voor de folder van bus lijn 8 in Utrecht ....

 

Bus lijn 8 rijdt langs Dierenkliniek Wilhelminapark

 

 

Disclaimer ....

Dierengebit is een initiatief van de dierenartsen van dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht. Bezoek ook eens onze hoofdwebsite www.dierenkliniekwilhelminapark.nl. De informatie op deze site is tot stand gekomen door jarenlange ervaring in het behandelen van gebitsproblemen bij huisdieren, aangevuld met het volgen en het geven van nascholing.

 

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen aan de inhoud van deze website op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

 

© 2005-2015  Dierengebit gemaakt door dierenartsen in Utrecht van Dierenkliniek Wilhelminapark

Indien u tekst of foto's van onze site wilt gebruiken dan dient u van te voren toestemming aan ons te vragen!

 

De KNMVD = de Koninklijke Nederlandse Maatschappij van Diergeneeskunde en GGG = Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren van de KNMvD.

KNMvD = Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde GGG = Geneeskunde Groep Gezelschapsdieren

De WVT = Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en de EVDS = European Veterinary Dental Society.

WVT = werkgroep voor Veterinaire Tandheelkunde EVDS = European Veterinary Dental Society

AEMV - Association of Exotic Mammal Veterinarians

Evert jan de Boer is lid van de AEMV - Association of Exotic Mammal Veterinarians

 

De NVK = Nederlandse Vereniging voor Kattengeneeskunde en de de Kattenwerkgroep van de GGG en de ESFM = European Society of Feline Medicin en van de FAB.

NVK = Nedelandse Vereniging voor Kattengeneeskunde ESFM of Fabcats

© Dierengebit is gemaakt door de dierenartsen in Utrecht van Dierenkliniek Wilhelminapark

Mocht u foto's of tekst willen gebruiken dan dient u van te voren toestemming te vragen.

 

 

 

 

Joomla SEF URLs by Artio